Bereikbaarheid, aanmelden & wachttijden

Kirsten den Ouden
(GZ-psycholoog, praktijkhouder)

 • Afwezigheidsmelding: De praktijk is tot maandag 29 juli wegens vakantie gesloten. In deze periode is er geen bereikbaarheid. Bent u bij mij in zorg en is er sprake van spoed, dan kunt u contact op nemen met de huisarts, praktijkondersteuner of huisartsenpost.

 • Bereikbaar via: info@kirstendenoudenpsychologie.com
  en 06 2930 2196. Let op: Dit email adres is bedoeld voor het leggen van het eerste contact. Gelieve hier geen medische informatie te delen i.v.m. de wet op privacy. Ik kan op je eerste contactmail antwoorden met een beveiligde mailomgeving waarin wel inhoudelijke informatie gedeeld kan worden. Om je aan te melden kun je, indien beschikbaar, de button hieronder gebruiken. Dit is een link naar een beveiligd aanmeldformulier.

 • Waar: Rosestraat 123, 3071 JP te Rotterdam.

 • Wanneer: Ik ben werkzaam op maandag, dinsdag en woensdag onder kantoortijd. Buiten deze werkdagen is er geen bereikbaarheid.

 • Wachttijd: Op dit moment is er een aanmeldstop (status 24 juni 2024). Ik werk niet met een wachtlijst plaatsing, dus aanmelden is op dit moment helaas niet mogelijk. Wanneer dit weer kan wordt dit hier vermeld.

 • Route info: nabij de Entrepothaven en Jumbo supermarkt. In de omgeving vind je station Wilhelminaplein (c.a. 13 minuten lopen), Station Rotterdam Zuid (c.a. 13 minuten lopen) en bushaltes. Parkeren kan tegen betaling op straat of op het parkeerterrein van Jumbo supermarkt (Parkeerterrein Vijf Werelddelen).
  De ingang van het gebouw bevindt zich op de hoek van de Rosestraat en Entrepotstraat, waar ook de huisartspraktijk gevestigd is.

Kirsten den Ouden - psycholoog Rotterdam

Janne Stout (GZ-psycholoog)

 • Aanwezig op dinsdag en woensdagochtend in Oud-Beijerland voor face to face en online behandeling (Centrum Lein, Maseratilaan 6).

 • Bereikbaar via: psychologiepraktijkjannestout@hotmail.com
  en 06 5712 7291.

 • Wachttijd: Op dit moment is er een aanmeldstop waardoor aanmelden bij Janne niet mogelijk is. Wanneer dit verandert wordt dit hier vermeld (laatste update: 24 juni 2024).

Spoed en waarneming

Als hulpverlener in een solopraktijk in de Basis Geestelijke Gezondheidszorg kan ik geen voortdurende bereikbaarheid en daarmee geen crisisopvang bieden.

In geval van acute ernstige problematiek neem je contact op met je eigen of dienstdoende huisarts of huisartsenpost. Deze kan indien nodig de crisisdienst inschakelen. In een levensbedreigende situatie kun je 112 bellen. Indien je kampt met suïcidale gedachten kun je ook contact opnemen met de hulplijn 0800-0113.

Ben je bij mij in zorg en is er contact noodzakelijk buiten mijn reguliere openingstijden (maandag, dinsdag en woensdag)? Dan kun je in eerste instantie contact op nemen met je huisarts, praktijkondersteuner of buiten kantoortijden de huisartsenpost. Bij langere afwezigheid van mij als jouw behandelaar, bijvoorbeeld wegens vakantie, kan ik je informatie geven over welke vakgenoot je kunt benaderen indien tussentijds contact nodig is.

Contactgegevens

Kirsten den Ouden
GZ-psycholoog
BIG-nummer: 89920644025

Aanwezig: maandag, dinsdag, woensdag

Rosestraat 123
3071 JP Rotterdam

T.: 06-29302196
E.: info@kirstendenoudenpsychologie.com
www.kirstendenoudenpsychologie.com

KvK-nummer: 76000729
BTW-nummer: NL003040862B89

Kirsten den Ouden - psycholoog Rotterdam