Bereikbaarheid en aanmelden

Praktijk eerste maanden van 2022 gesloten wegens zwangerschapsverlof

De praktijk is wegens zwangerschapsverlof van de hulpverlener gesloten. In deze periode worden er geen aanmeldingen aan genomen of vragen hieromtrent beantwoord. Voor hulp elders kun je je huisarts, de praktijkondersteuner van de huisarts of je zorgverzekeraar raadplegen. Wanneer aanmelden en contact weer mogelijk zijn wordt dit vermeld op deze website.

Wanneer en waar?

Afspraken kunnen onder kantoortijd plaats vinden op maandag, dinsdag en woensdag. Op deze dagen ben ik ook het beste bereikbaar voor vragen of aanmeldingen.

Mijn praktijk is met ingang van 31 mei 2021 gevestigd aan de Rosestraat 123, 3071 JP te Rotterdam, nabij de Entrepothaven en Jumbo supermarkt. In de omgeving vind je Wilhelminaplein (c.a. 13 minuten lopen), Station Rotterdam Zuid (c.a. 13 minuten lopen) en bushaltes Vrij Entrepot (voor de deur) en Roentgenstraat (c.a. 3 minuten lopen). Parkeren kan tegen betaling op straat of op het parkeerterrein van Jumbo supermarkt (Parkeerterrein Vijf Werelddelen). De ingang bevindt zich op de hoek van de Rosestraat en Entrepotstraat, waar ook de huisartspraktijk gevestigd is.

Spoed?

Als hulpverlener in een solopraktijk in de Basis Geestelijke Gezondheidszorg kan ik geen crisisopvang bieden. In geval van acute ernstige problematiek neem je contact op met je eigen of dienstdoende huisarts of huisartsenpost. Deze kan indien nodig de crisisdienst inschakelen. In een levensbedreigende situatie kun je 112 bellen. Indien je kampt met suïcidale gedachten kun je ook contact opnemen met de hulplijn 0900-0113.

Informatie rondom het Corona virus
22 november 2021

In mijn praktijk zijn kantoorafspraken mogelijk voor wie dat fijn vindt. In de wachtruimte, wandelgangen en lift van het gebouw geldt een mondkapjesplicht. In de spreekkamer hebben wij een redelijke afstand van elkaar en zorg ik voor een goede hygiëne. Je hoeft in de spreekkamer geen mondkapje te dragen, tenzij je dit zelf prettig vindt.

Digitaal contact (videobellen, telefoneren of mailen) is ook mogelijk voor wie dat prettig vindt. Dit kan ook een goed alternatief zijn voor het geval je gezondheidsklachten hebt, in afwachting bent van een test en/of in quarantaine bent.

Veranderingen in de richtlijn die direct gevolgen hebben voor ons contact worden op deze pagina en persoonlijk gecommuniceerd.

Contactgegevens

Kirsten den Ouden
GZ-psycholoog
BIG-nummer: 89920644025

Aanwezig: maandag, dinsdag, woensdag

Rosestraat 123
3077 AL Rotterdam

T.: 06-29302196
E.: info@kirstendenoudenpsychologie.com
http://www.kirstendenoudenpsychologie.com

KvK-nummer: 76000729
BTW-nummer: NL003040862B89