Bereikbaarheid en aanmelden

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden?

Neem gerust contact met me op! Je kunt me bellen op 06-29302196 of mailen naar info@kirstendenoudenpsychologie.com. Ik ben bereikbaar op mijn werkdagen maandag, dinsdag en woensdag onder kantoortijd.

Op dit moment is er een aanmeldstop wegens aankomend langdurig verlof van de hulpverlener van december 2021 tot april 2022. Wanneer het vermoeden is dat je gebaat zou kunnen zijn bij een zeer kort traject (tot december) kunnen we eventueel nog kijken naar de mogelijkheden voor een klein aantal sessies. In dit geval wil ik je vragen om je verwijzer contact met mij op te laten nemen voor overleg.

Wanneer en waar?

Afspraken kunnen onder kantoortijd plaats vinden op maandag, dinsdag en woensdag. Op deze dagen ben ik ook het beste bereikbaar voor vragen of aanmeldingen.

Mijn praktijk is met ingang van 31 mei 2021 gevestigd aan de Rosestraat 123, 3071 JP te Rotterdam, nabij de Entrepothaven en Jumbo supermarkt. In de omgeving vind je Wilhelminaplein (c.a. 13 minuten lopen), Station Rotterdam Zuid (c.a. 13 minuten lopen) en bushaltes Vrij Entrepot (voor de deur) en Roentgenstraat (c.a. 3 minuten lopen). Parkeren kan tegen betaling op straat of op het parkeerterrein van Jumbo supermarkt (Parkeerterrein Vijf Werelddelen). De ingang bevindt zich op de hoek van de Rosestraat en Entrepotstraat, waar ook de huisartspraktijk gevestigd is.

Spoed?

Als hulpverlener in een solopraktijk in de Basis Geestelijke Gezondheidszorg kan ik geen crisisopvang bieden. In geval van acute ernstige problematiek neem je contact op met je eigen of dienstdoende huisarts of huisartsenpost. Deze kan indien nodig de crisisdienst inschakelen. In een levensbedreigende situatie kun je 112 bellen. Indien je kampt met suïcidale gedachten kun je ook contact opnemen met de hulplijn 0900-0113.

Informatie rondom het Corona virus
18 augustus 2021

In mijn praktijk is face to face contact op kantoor goed mogelijk. In de wachtruimte en de wandelgangen van het gebouw geldt nog wel een mondkapjesplicht, maar in de spreekkamer niet (tenzij je dit zelf prettig vindt). Ook is digitaal contact (videobellen, telefoneren of mailen) mogelijk voor wie dat prettig vindt. Dit kan ook een goed alternatief zijn voor het geval je gezondheidsklachten hebt, in afwachting bent van een test en/of in quarantaine bent.


Veranderingen in de richtlijn die direct gevolgen hebben voor ons contact worden op deze pagina en persoonlijk gecommuniceerd.

Contactgegevens

Kirsten den Ouden
GZ-psycholoog
BIG-nummer: 89920644025

Aanwezig: maandag, dinsdag, woensdag

Rosestraat 123
3077 AL Rotterdam

T.: 06-29302196
E.: info@kirstendenoudenpsychologie.com
http://www.kirstendenoudenpsychologie.com

KvK-nummer: 76000729
BTW-nummer: NL003040862B89