Bereikbaarheid en aanmelden

Contact- en aanmeldmogelijkheden

Kirsten den Ouden (werkzaam op de Rosestraat te Rotterdam) is bereikbaar op maandag tot en met woensdag via info@kirstendenoudenpsychologie.com en 06-29302196. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen of te bellen. De wachttijd tot intake is bij Kirsten op dit moment >8 weken vanaf het aanmeldcontact.

Janne Stout is voor behandeling beschikbaar op dinsdag ochtend en donderdag. Zij biedt face to face behandeling op locatie in Oud-Beijerland (op dinsdag ochtend in Gezondheidscentrum Poortzorg, De Vriesstraat 20 en op donderdag in Centrum Lein, Maseratilaan 6) en via videobellen. Zij is bereikbaar via psychologiepraktijkjannestout@hotmail.com en 06-57127291. Op dit moment is er bij Janne een wachttijd van c.a. 8 weken.

Wanneer en waar?

Afspraken kunnen onder kantoortijd plaats vinden op maandag, dinsdag en woensdag. Op deze dagen ben ik ook het beste bereikbaar voor vragen of aanmeldingen.

Mijn praktijk is met ingang van 31 mei 2021 gevestigd aan de Rosestraat 123, 3071 JP te Rotterdam, nabij de Entrepothaven en Jumbo supermarkt. In de omgeving vind je Wilhelminaplein (c.a. 13 minuten lopen), Station Rotterdam Zuid (c.a. 13 minuten lopen) en bushaltes Vrij Entrepot (voor de deur) en Roentgenstraat (c.a. 3 minuten lopen). Parkeren kan tegen betaling op straat of op het parkeerterrein van Jumbo supermarkt (Parkeerterrein Vijf Werelddelen). De ingang bevindt zich op de hoek van de Rosestraat en Entrepotstraat, waar ook de huisartspraktijk gevestigd is.

Spoed?

Als hulpverlener in een solopraktijk in de Basis Geestelijke Gezondheidszorg kan ik geen crisisopvang bieden. In geval van acute ernstige problematiek neem je contact op met je eigen of dienstdoende huisarts of huisartsenpost. Deze kan indien nodig de crisisdienst inschakelen. In een levensbedreigende situatie kun je 112 bellen. Indien je kampt met suïcidale gedachten kun je ook contact opnemen met de hulplijn 0900-0113.

Informatie rondom het Corona virus
1 september 2022

Wanneer er geen sprake is van quarantaine of gezondheidsklachten kunnen afspraken op kantoor plaats vinden. Wanneer dit wel het geval is is digitaal contact (videobellen, telefoneren of mailen) een goed alternatief om je behandelcontact toch door te laten gaan. Mocht je twijfelen over wat handig is, overleg dan even met mij.

Mijn praktijk is gevestigd in een gezondheidscentrum waar op dit moment geen mondkapjesplicht geldt. Echter gezien de kwetsbare doelgroep in dit centrum kan het zijn dat er bij oplopende besmettingen wel weer een mondkapjesplicht gaat gelden. Wil je hier rekening mee houden?

Veranderingen in de richtlijn die direct gevolgen hebben voor ons contact worden op deze pagina en persoonlijk gecommuniceerd.

Contactgegevens

Kirsten den Ouden
GZ-psycholoog
BIG-nummer: 89920644025

Aanwezig: maandag, dinsdag, woensdag

Rosestraat 123
3077 AL Rotterdam

T.: 06-29302196
E.: info@kirstendenoudenpsychologie.com
http://www.kirstendenoudenpsychologie.com

KvK-nummer: 76000729
BTW-nummer: NL003040862B89